Bruiloft dans

De openingsdans op de bruiloft is de officiële opening van jullie trouwfeest! Voor veel bruidsparen is dit een heel belangrijk moment van de trouwdag, maar brengt het ook de nodige zenuwen met zich mee. Je moet immers voor al je naasten de dansvloer op terwijl zij vol verwachting naar je staan te kijken. Daarom geeft het de meeste koppels een zelfverzekerd gevoel als ze al van tevoren de soort dans hebben uitgekozen en geoefend. 

 

Eindelijk! Jullie samenzijn is na maanden van voorbereiding bezegeld met een prachtige trouwring en een liefdevolle kus. Jullie zijn nu officieel getrouwd. 

Tijd om het dak eraf te feesten dus. En dat doe je natuurlijk met een verpletterende openingsdans. Want een leuke, originele en goede openingsdans zet écht de toon voor jullie huwelijksfeest. Gelukkig kun je aan je openingsdans  op de bruiloft geheel je eigen draai geven. Verwerk er een dosis humor in of haal je inspiratie uit een film.

 

Één ding is zeker: een huwelijksdans is een prachtige reflectie van jullie als koppel!

Danslessen voor de bruiloft.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dus als jullie beiden niet beschikken over natuurlijke dans moves, is het misschien een goed idee om danslessen te nemen en een bepaalde choreografie te leren. Onthoud wel dat dit best wel wat tijd kan kosten, dus begin hier ongeveer 4 a 5 maanden van tevoren mee. Superleuk als jullie meteen de toon voor jullie feest willen zetten.

Past het niet in jullie drukke schema om 4 a 5 maanden lang lessen te volgen? Je kunt ook vlak voor de bruiloft een lesje of twee nemen. Dan zit alles nog in jullie kortetermijngeheugen als het tijd is om te shinen. Klinken danslessen je wel leuk, maar nog geen idee wat jullie willen? Zoek op Youtube een voorbeeldje van wat jullie zouden willen en wij helpen jullie daarbij. Good to know: Live2dance kan een muziekcompositie ( een persoonlijke mix van allerlei nummers ) maken voor de openingsdans!

Originele openingsdansen op je bruiloft!

Zijn die traditionele dansen toch niet helemaal jullie ding? En willen jullie liever een echte show opdragen? Ga dan voor een moderne openingsdans. Je zou hierbij kunnen denken aan bijvoorbeeld een flashmob. Hierbij studeer je met een grote groep een kort, simpel dansje in dat jullie met z'n allen tegelijkertijd uitvoeren. Als dit goed ingestudeerd is en als alles gelijk gaat, kan dit een heel indrukwekkend resultaat opleveren. Of kies er juist voor om verschillende stijlen te mixen, begin bijvoorbeeld rustig en ga dan ineens helemaal los. Je gasten zullen versteld staan! Let er wel op dat het meer tijd en energie kan kosten dan een traditionele dans. Maar ja dan heb je wel wat.

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info