Kinderfeestje 

 

Bent u opzoek naar een origineel kinderfeestje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beiden verschillende kinderfeestjes aan. Ook in combinatie met een gelrepas.

  • Dans kinderfeestje
  • Catwalk kinderfeestje
  • Fotoshoot streetdance kinderfeestje

 

 

 Dans Kinderfeestje.

Tijdens een swingende dansworkshop staat vooral het plezier d.m.v. dans & dansspelletjes voorop!

Een danskinderfeestje is een swingende dansworkshop van 2 uur ( 1 uur is ook mogelijk) wat gewoon in de huiskamer plaatsvindt. Alle banken, stoelen en tafels schuiven we aan de kant en dan is er vast genoeg ruimte om te dansen. Is er toch te weinig ruimte om te dansen dan is er eventueel de mogelijkheid het feestje te geven bij Dansschool Live2dance of een zaaltje te huren.

De kinderen leren tijdens de workshop een choreografie aan, afgewisseld met spelletjes. Danskinderfeestjes kunnen eventueel gekoppeld worden aan een thema. Bij een thema kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Disney
  • Reis rond de wereld
  • Prinsen/prinsessen
  • Of misschien weet uw kind zelf wel een leuk thema. Een thema is niet verplicht! 

Voor de daadwerkelijke uitvoering krijgen de kinderen allemaal dezelfde outfit aan van ons om ze als dansgroep te presenteren. Het laatste kwartier zijn alle ouders welkom zodat de kinderen aan het einde van het feestje ook daadwerkelijk een optreden hebben en kunnen laten zien wat ze geleerd hebben! Het dansje wordt gefilmd door ons en gemaild naar de opdrachtgever.

 

Prijs feestje thuis: € 125,- ( maximaal 10 kinderen )                                                                                           Prijs Feestje op locatie: € 175,-
Elke extra deelnemer € 7,50
Prijs is inclusief reiskosten en BTW en inclusief materialen, limonade en snoepbuffet

 

 Catwalk kinderfeestje.

Uw kind is bijna jarig en u wilt graag een onvergetelijk kinderfeestje organiseren? Bij ons is dit mogelijk! Wij kunnen voor de jarige en haar gasten een uniek en gezellig catwalk kinderfeestje organiseren. Dit is uiteraard de droom van ieder kindje, want wie wilt nou niet voor een dag een echt modelletje zijn? Tijdens dit  modeshow kinderfeestje leren ze hoe ze zich op de catwalk dienen te bewegen. Ze zullen zich dus als echte modellen voelen. Dit is ontzettend veel pret! Denk hierbij aan alle fun, die de kids zullen beleven bijvoorbeeld alleen al bij het doorpassen van de kleding. Wij garanderen u dat de jarige en haar gasten deze catwalk party nooit zullen vergeten!

Een modeshow kinderfeestje is opgebouwd in diverse onderdelen en zal 2 a 2,5 uur duren. Als eerst worden de kinderen feestelijk ontvangen en krijgen ze allemaal iets lekkers te snoepen en te drinken. Als ze eenmaal in de stemming zijn, is het tijd voor het echte modellenwerk. Ieder kind ontvangt van ons een effen shirt die ze zelf mogen decoreren en die ze op het einde van het verjaardagsfeestje mogen meenemen naar huis. Het decoreren zal bestaan uit textielstiften , glitters enz. ( Wij zorgen nog voor allerlei attributen zoals hoedjes, riemen, armbanden enz. ) Na het maken van je eigen outfit zal de visagist klaar staan om alle kinderen mooi in de make up te steken. Ons professionele team gaat ze een modellen loopje leren op de catwalk. Vervolgens gaat het leukste gedeelte van het modeshow kinderfeestje beginnen: de catwalk show!  Tijdens deze modeshow zullen alle kid's een voor een op een leuk muziekje op de catwalk lopen en hun modellen momentje beleven. Uiteraard zijn alle ouders welkom om te komen kijken.

Wij zullen geweldige foto's maken van alle kinderen tijdens het rode lopen moment. Ieder kind mag ook apart op de foto en er wordt uiteraard op het einde van de catwalk show een groepsfoto gemaakt. Wij mailen alle foto's naar de opdrachtgever.

Prijs feestje thuis: € 200,- ( maximaal 10 kinderen )                                                                                         Prijs Feestje op locatie: € 250,-
Elke extra deelnemer € 12,50
Prijs is inclusief reiskosten en BTW en inclusief materialen, limonade en snoepbuffet

 

Fotoshoot streetdance feestje.

Een fotoshoot kinderfeestje is opgebouwd in diverse onderdelen en zal 2,5 uur duren. Bij dit feestje gaan we heel kort oefenen om jezelf te presenteren voor de camera. Je leert hoe je mooi dans poses kunt aannemen, zodat je aan het einde van het feestje jezelf in volle glorie kunt presenteren. We doen dit niet te lang, zodat er voldoende tijd is om iedereen om te toveren tot een echte Beauty Queen! 

Er is 1 kapster aanwezig, iemand voor de make-up en iemand voor de dans kleding. Tijdens de workshop zorgen wij er voor dat bij iedere deelnemer het haar heel mooi wordt gestyld / opgestoken / gekruld/ gevlochten enz. Daarnaast verzorgen wij ook je make-up. Tussendoor mag iedereen zelf aan het laken van de nagels beginnen. Als je haar en make-up top voor elkaar zijn, is het tijd om jezelf om te kleden in de stoere streetdance/hiphop outfit van ons.
Wat nog rest is de eindpresentatie! Wij zorgen dat er een mooi scherm staat waar je voor staat zodat wij de mooiste foto's kunnen maken van iedereen. Als afsluiting wordt een groepsfoto gemaakt. Wij vragen aan de opdrachtgever om alle mailadressen te ontvangen van de gasten zodat de gemaakte foto's naar iedereen gestuurd kunnen worden.

Prijs feestje thuis: € 250,- ( maximaal 10 kinderen )                                                                                           Prijs Feestje op locatie: € 290,-
Elke extra deelnemer € 12,50
Prijs is inclusief reiskosten en BTW en inclusief materialen, limonade en snoepbuffet

 

Alle tijden en prijzen zijn ons standaard pakket. Uiteraard kunnen we ons voorstellen dat u welllicht een ander tijdsindicatie wilt of iets dergelijks voor uw feestje. Mail ons gerust om uw ideeën met ons te bespreken. Wij staan overal voor open en denken graag met u mee over de invulling. 

 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram