Leslocaties en tarieven


Arnhem Zuid wijk Immerloo

Immerloo Huis van de wijk ( voorheen Prisma )

Arnhem Noord het Broek 

Wijkcentrum Symfonie

's- Heerenberg 

Gymzaal GalamaschoolDansen bij Live2dance kost € 22,50 per maand ( bij 1x in de week ). 

Dit bedrag wordt omstreeks de 25ste iedere maand automatisch van uw rekening afgeschreven. Gelrepashouders dansen een heel seizoen 1 of 2x ( eigen keuze ) voor € 2,50 per maand (mits voldoende tegoed)! Bij Gelrepashouders wordt in één keer het totale bedrag voor een heel seizoen van het tegoed afgeschreven. Het resterende bedrag van € 2,50 per maand wordt eenmalig geïncasseerd voor een heel seizoen dus € 25,-. Verder is er geen maandelijkse incasso. Teruggave per betaalde contributie is NOOIT mogelijk. Bij Live2dance kun je ook dansen via het meedoenarragement Montferland en Stichting Leergeld.

Start het lidmaatschap op een ander moment dan in september dan wordt er een evenredig deel in rekening gebracht. Dansschool Live2dance houdt de schoolvakanties aan, dan zijn er dus GEEN lessen.​ 

* Reguliere les 1x in de week € 20,- ( Gelrepas 2,00 )   4 t/m 6 jaar.

* Reguliere les 1x in de week € 22,50 p.m  ( Gelrepas 2,50 ) 7 t/m 21 jaar

* Reguliere les 2x in de week € 40,- p.m ( Gelrepas 4,- ) 7 t/m 21 jaar

* Demoteam 2x in de week € 45,- p.m ( Gelrepas 4,50 )


 

Vraag nu een GRATIS PROEFLES aan via het formulier.

 

* Lesgeld is exclusief eigen bijdrage voor de eindshow en wedstrijden.

 

 

Hoe kan ik opzeggen bij Live2dance?

Bij Live2dance hanteren we een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen doe je door ons opzegformulier in te vullen op onze website. Hou er rekening mee dat het minstens 7 werkdagen kan duren voordat er een reactie komt. Opzeggen dient voor de eerste van de maand te gebeuren. Na ontvangst stuurt Live2dance je een bevestiging van je opzegging en word je uit het bestand verwijderd. Pas na ons bevestiging mail bent u uitgeschreven. Let wel op! Mail ons ook uw intrekking machtingskaart. Zonder is uw opzegging NIET geldig! Opzeggen als je een Gelrepas hebt: 2 maanden voor de start van het nieuwe seizoen ( dus voor 1 augustus ). Bij het opzegformulier graag het nummer van de pas er bij. Anders kunnen wij het niet doorgeven aan de gemeente. Zonder nummer is de opzegging niet geldig! U bent zelf verantwoordelijk om de juiste informatie aan dansschool Live2dance te verstrekken.

Voorbeeld: ontvangt en bevestigt Live2dance je opzegging bijvoorbeeld vóór 1 december, dan incasseert Live2dance nog de maand december het lesgeld. Daarna ben je uit het bestand verwijderd.

​​

 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram