Workshops onderwijs 

Door de veranderde maatschappelijke omstandigheden wordt de ruimte voor bewegen binnen het dagelijks leven meer en meer ingeperkt. Als gevolg van de mechanisatie en automatisering is de samenleving die wij vandaag de dag aan de kinderen en jeugd aanbieden een samenleving die er toe leidt dat er steeds minder bewogen wordt.

Al vele jaren verzorgd live2dance met veel plezier en met veel succes kids- en streetdance/ hiphop lessen in het onderwijs. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ervaren wat scholen wel en niet prettig vinden wanneer zij externe krachten inschakelen. Daardoor heeft live2dance een programma dat helemaal afgestemd is op de leerlingen. De leerlingen maken hierbij kennis met een vorm van de hedendaagse cultuur.

Wat kan je zoal bereiken met dans?

  • Een boodschap overbrengen op een creatieve manier.
  • De onderlinge samenwerking in de klassen versterken.

  • Op een vernieuwde manier bezig zijn met sport en bewegen.

  • Heel veel lol hebben.

  • Thema’s uitbeelden met dans.


Samen met de kinderen gaat de docent aan de slag met het dansen op muziek. De workshop wordt volledig op het doel en niveau van de leerlingen afgestemd.

Live2dance zet zich als dansschool in op de 'BOS driehoek' om jongeren meer te laten bewegen en sporten. Na de workshops op de scholen kunnen de leerlingen voor een klein bedrag lid worden van de dansschool en daar werken we toe naar wedstrijden en optredens.

Wat hebben wij nodig?

Een gymzaal, peuterspeelzaal, een aula….. en een groep enthousiaste leerlingen. Wij verzorgen de rest. Dus wilt u een leuke vernieuwende en enthousiaste activiteit op uw school? Neem dan een kijkje bij ons aanbod en neem gerust contact met ons op.

Liever een andere invulling? Geen probleem, wij denken  graag met u mee.

 

 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram